Nyheder

Sæson 2022/23 lakker mod enden, dog spilmulighed til 30-6-2023

Sidste nyt (22-4-2023)

Der er mulighed for at spille badminton i hallen frem til 30-6-2023. Så benyt jer endelig af muligheden.

Åbningstider i hallen, uden brug af nøglebrik:

Hverdage kl. 8.00-20.00

Weekend kl. 8.00-16.00

Nøglebrikker er klar til afhentning hos Allerød kommune (Borgerportalen), for dem som har bestilt nøglebrik via Klaus Mathiesen.

Sæsonafslutningsarrangement afholdtes lørdag 15. April kl. 9 i hallen med efterfølgende frokost på Blovstrød Kro kl. 12.

I hallen motionerede 15 friske medlemmer – 23 deltog i frokosten på kroen.

Generalforsamling er afholdt onsdag 22. februar 2023 kl. 19 i Blovstrødhallen med efterfølgende forplejning på Restaurant Amarone – se dagsorden, referat, Formandens beretning 2022 samt regnskab 2022 og budget 2023 under fanen “Arrangementer/Generalforsamling 2023”.

Flæskestegsarrangement torsdag 1-12-2022 kl. 18

Hyggeturneringen foregik i hallen kl. 18-19.30 og flæskestegsspisning indtoges på Blovstrød Kro kl. 20. Her uddeltes årets julegave til dem som deltog i arrangementet. Julegaven er den vin, som medlemmerne stemte om til vinsmagnings arrangementet 10-10-2022.

Til arrangementet deltog 37 medlemmer ud af 102 mulige. Bestyrelsen er yderst tilfreds med fremmødet og vi har modtaget flere positive tilkendegivelser fra deltagerne.

Ledige banetider fremgår af menupunkt “Banefordeling”

Sæson-start (september)

Som sidste sæson har vi tider mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag. HUSK at få betalt og justeret badmintontider efter behov for spil.

Opstarts-arrangementet er i år vinsmagning mandag 10. oktober kl. 18 i cafeteriet. Her vil medlemmerne kunne smage diverse vine. Hertil servering af tapas. Medlemmerne vil til arrangementet kunne stemme på årets julegave (vin), som vil blive uddelt til de medlemmer som deltager i flæskestegs-arrangementet torsdag 1. december kl. 18. Noter allerede datoerne nu. Klavs udsender tilmeldingsliste til de 2 arrangementer.

Adgang til omklædningsrum. Ved at føre adgangsbrik 2 gange op mod låsen med 3 sek. mellemrum, kan døren holdes åben.

Net-nedtagning. HUSK venligst at nettene skal tages ned og sættes på net-vognen samt køres ind i udstyrsrummet – hver gang der er spillet badminton, og der ikke står en afløser og skal spille!

Lysindstilling til badminton: Tavle på balkon: Tryk på “knap 7” som er dedikeret til badminton.

Varmt vand i omklædningsrum: Alle har talt om det brandvarme vand fra bruserne i adskillige år. Vi har været i dialog med kommunen, som har lavet nogle justeringer og ellers råder til, at man starter med at bruge den bruser, som kan blande vandet. En større ændring af installationen er meget bekostelig og tager 10 år at tjene hjem ifølge Allerød Kommune.

Tidligere nyheder

  1. Det er muligt for klubbens medlemmer at deltage i holdturnering i DGI regi. Der er hold og rækker på alle niveauer, så hold dig ikke tilbage. Ønsker du yderligere information vedr. turneringshold i DGI er du velkommen til at kontakte Jesper Wager via mail på: familienwager@blovstroed.dk
  2. Muligheder for yderligere spil i klubben (3 måder): A: Når man har en bane og betaler kontingent, kan man tegne sig for bane nr. 2 til halv pris (225 kr.). B: Man kan afløse andre medlemmer på andre baner og C: Man kan møde op og spille på banetider, som er ledige eller de faste spillere ikke møder frem.
  3. Køb af badmintonbolde: 1 rør 180 kr. – henvendelse Jesper Wager: familienwager@blovstroed.dk