Nyheder

Sæson 2021/22 starter for alvor mandag 31-8-2021:

Sidste nyt (1-12-2021)

Flæskestegsturnering torsdag 2-12-2021 kl. 18 med efterfølgende spisning – surprise FLÆSKESTEG!

Stig Rossen Julekoncert inkl. menu

Badmintonklubben har 30 billetter til Stig Rossen Julekoncert inkl. menu på Royal Stage i Hillerød fredag d. 10. december 2021.

Net-nedtagning

HUSK venligst at nettene skal tages ned og sættes på net-vognen samt køres ind i udstyrsrummet – hver gang der er spillet badminton, og der ikke står en afløser og skal spille!

Lysindstilling til badminton: Tavle på balkon: Tryk på “knap 7” som er dedikeret til badminton.

Varmt vand i omklædningsrum: Alle har talt om det brandvarme vand fra bruserne i adskillige år. Vi har været i dialog med kommunen, som har lavet nogle justeringer og ellers råder til, at man starter med at bruge den bruser, som kan blande vandet. En større ændring af installationen er meget bekostelig og tager 10 år at tjene hjem ifølge Allerød Kommune.

Tidligere nyheder

  1. Det er muligt for klubbens medlemmer at deltage i holdturnering i DGI regi. Der er hold og rækker på alle niveauer, så hold dig ikke tilbage. Ønsker du yderligere information vedr. turneringshold i DGI er du velkommen til at kontakte Jesper Wager via mail på: familienwager@blovstroed.dk
  2. Du kan følge med i resultaterne for de 2 hold vi allerede har tilmeldt turneringer. Se fanen: Turneringer/tilmeldte hold i DGI – http://blbk.dk/Wordpress/?page_id=376
  3. Muligheder for yderligere spil i klubben (3 måder): A: Når man har en bane og betaler kontingent, kan man tegne sig for bane nr. 2 til halv pris (225 kr.). B: Man kan afløse andre medlemmer på andre baner og C: Man kan møde op og spille på banetider, som er ledige eller de faste spillere ikke møder frem.
  4. Køb af badmintonbolde: 1 rør 180 kr. – henvendelse Jesper Wager: familienwager@blovstroed.dk